Magadat is fejleszted és megismerheted, és másoknak is segíthetsz!

Belépés

Holistic Business és Life Coach képzés

Holistic Life és Business Coach képzés, BBMM Babamasszázs oktató képzés, Tradicionális thai masszázsok: generál masszázs, aromaolajos, herbál masszázs, thai lábmasszázs, kismama masszázs stb.

  • Ha kedvező változást szeretnél a saját életedben
  • Ha segítenél és eddig is mindig tőled kértek az ismerőseid tanácsot
  • Ha egy szerethető új szakmát tanulnál
  • Szeretnél gyerekekkel és családokkal foglalkozni
  • Érdekelnek a keleti gyógyító masszázsok

Rövid tematika:

A coaching hagyományos megközelítései nagyrészt figyelmen kívül hagyják a test betegség üzeneteit a rossz közérzetünk valós okait. A testtájaink pedig jeleznek, csak megfelelően értelmezni kell az üzeneteit!

A holisztikus megközelítés magában foglalja a lelki és testi gyógyulási folyamatokat.

A terapeuták és a tanácsadók szakértők, de nagyrészt a régi kérdések tisztítására és kitöltésére koncentrálnak. A coaching más megközelítést alkalmaz, és megnyitja a saját belső struktúránk birodalmát.

A holisztikus életvezetők partnerként működnek, segítik az ügyfeleket abban, hogy felismerjék saját képességeiket, hogy megtalálják a helyes irányt és az útválasztás kihívásait, a cselekvést az álmaik megvalósításához.

A coaching valójában a gondolkodási és cselekvési szokások megváltoztatása „átkeretezése” során idézi elő a fejlődést és a változást. A holistic coaching egy önfelfedező út, fejlődésünk vagy boldogulásunk érdekében.

A megszerzett tudást azonnal alkalmazható, a munkában, a családban, a párkapcsolatban, mindennapi kapcsolatokban. A mindennapi élet is ez által boldogabban és sikeresebben élhetővé válik.

Gyakorlatorientált képzés, sok gyakorlattal, és gyakorlással. Saját élményű tapasztalatokkal, személyre szabottan.

A képzés lényege összefoglalva: Elmélet a szellemnek, megoldás és segítség a léleknek, gyógyulás és jó közérzet a testnek. A képzés végeztével sikeres vizsga után folyamatos továbbképzési és fejlődési lehetőséget biztosítunk minden hallgatónknak.

Minősített kreditpontos képzés a célcsoportoknak!

Modul rendszerű képzés kreditpontos minősített képzés, amely egy új szakmát, életcélt és hivatást ad a résztvevőknek. Komplex program, elméleti és gyakorlati szinten egyaránt, segítséget nyújtva az élet minden területén.

Holisztikus életvezetési tanácsadó TEÁOR szám: 9609

Holisztikus ügyvitelei tanácsadó TEÁOR: 7022

BBMM Babamasszázs oktató és masszőr: 9604