Magadat is fejleszted és megismerheted, és másoknak is segíthetsz!

Belépés

Hírek

Holistic Business és Life Coach képzés

Holistic Life és Business Coach képzés, BBMM Babamasszázs oktató képzés, Tradicionális thai masszázsok: generál masszázs, aromaolajos, herbál masszázs, thai lábmasszázs, kismama masszázs stb.

  • Ha kedvező változást szeretnél a saját életedben
  • Ha segítenél és eddig is mindig tőled kértek az ismerőseid tanácsot
  • Ha egy szerethető új szakmát tanulnál
  • Szeretnél gyerekekkel és családokkal foglalkozni
  • Érdekelnek a keleti gyógyító masszázsok

Rövid tematika:

Mitől más és egyedi a képzésünk?

A coaching hagyományos megközelítései nagyrészt figyelmen kívül hagyják a test betegség üzeneteit a rossz közérzetünk valós okait.

A testtájaink pedig jeleznek, csak megfelelően értelmezni kell az üzeneteit! A holisztikus munka magában foglalja azt a spirituális utazást, amely segíti az embereket, hogy felfedezzék és magukévá tegyék igaz valódi identitásuk nagyszerűségét.

Folyamatosan fejlesztve saját képességeidet és készségeidet, képessé válsz sokkal jobban felismerni a benned zajló folyamatokat és képessé válsz ezt meglátni más emberekben is.

Önbeteljesítő jóslat

Énképünk, előzetes tapasztalataink meghatározzák, hogy milyen elvárásokkal lépünk be egy szituációba. Azt a jelenséget, amikor egy személy másokkal kapcsolatos előzetes elvárásai olyan viselkedési megnyilvánulásokat hoznak létre nála, melyek hatására az elvárások beigazolódnak, önbeteljesítő jóslatnak. nevezzük.

Az önbeteljesítő jóslat nemcsak jól hangzó elmélet, hanem pszichológiai valóságunkban ténylegesen létező jelenség, arra tudományos bizonyítékok is vannak. 

A tudás segít, hogy Te irányítsd a sorsod

Akit a nem tudás homálya borít, hibát hibára halmoz. Először meg kell érteni és tudatosítani kell a problémát, csak aztán lehet megoldani. Az ősi keleti bölcsek úgy tartották a tudást nem kívülről kapjuk, hanem bennünk rejlik mélyen elraktározva. A tanítás pedig azt jelenti, hogy felfedni azt, ami el van rejtve bennünk. A tudattalant tudatossá tenni.

Szülővé válni

Szülővé válni nem éppen egyszerű feladat. Az embert ilyenkor rengeteg érzés, szorongás, öröm és feszültség keríti hatalmába, hiszen olyan helyzettel találkozik, amivel előtte még sohasem. És bizony, ha a szülő szorong, az átragad a babára is, mi nem csak a felnőttekre gyakorol romboló hatást, hanem a picire is.

Tanulj egy új szakmát

Holistic Family Coach új képzés!

2007 óta immár 10 éve képzem a BBMM babamasszázs oktatóit. Azóta egyre több felmerülő problémát kell megoldanunk.

A Baranyi Babamasszázs tudatosan segíti a családokat. Olyan testi lelki köteléket teremt, mely az egész család boldog légkörét biztosíthatja.

A szülő jönnek megtanulni módszert, mert érzik, hogy nincs minden teljesen rendben a gyermekkel. Közben rájönnek, hogy a problémák a saját gondjaik vetülete miatt van. A saját bajukkal nem fordulnának hozzánk, talán nincsenek is teljesen tisztában velük.

A boldogság mindenkinek jár!

Mindenkinek vannak meg nem valósított, ám titkon dédelgetett álmai.
Az élet rövid, érdemes kihasználni az adódó lehetőségeket, és úgy
irányítani a sorsunkat, hogy a vágyaink megvalósulhassanak.

A lényeg foglalkozni önmagunkkal, melynek eredménye:

Önismeret, Világ-ismeret, Elfogadás, Harmónia, Egészség.

Szolgáltatásainkat úgy alkottuk meg, hogy az ember egészének
helyreállításában segítsenek. A testnek, a léleknek egyaránt
szüksége van gyógyírre, és nem hiányozhat a szellem útmutatása
sem a teljes gyógyuláshoz, a valódi EGÉSZ-ség megéléséhez.

A coaching valójában a gondolkodási és cselekvési szokások megváltoztatása.

„Átkeretezés” a stress- és konfliktusmentes boldog életért!