Magadat is fejleszted és megismerheted, és másoknak is segíthetsz!

Belépés

BBMM Babamasszázs és babamasszázs oktató képzés

BBMM Baranyi Babamasszázs®

Több mint masszázs, egy új lehetőség és módszer ahhoz, hogy a gyermekeink jobban fejlődjenek, és alaposabban megismerjük egymást, mélyebb kapcsolatot alakítsunk ki általa. Megelőzhető a betegségek, vagy ha már kialakulta a problémák, akkor kezelhetjük, azokat e módszer segítségével.

A BBMM babamasszázs módszer több ezer éves masszázs szemlélet ötvözése az ideggyógyászat és a fejlesztő pedagógia eredményeivel, a csecsemők első életévére kidolgozva. Ezt mára már koraszülöttekre és nagyobb gyermekekre is alkalmazhatóvá vált, de minden eset egy új kihívás. A személyre szabott megoldás keresése ösztönöz folyamatosan.

Tapasztalataim alapján világosan látszik, hogy nem elég a csecsemőket gyermekeket fejleszteni, hanem szorosan együtt kell a szülőkkel működni és személyre, szabott vezetett terápiára és egyéni képzési módokra van szükség. Az érzékelés a keresztezett mozgásminták összehangolják az idegrendszer működését. Ha mozgás fejlődés nem a helyes sorrendben vagy minőségben történik, akkor már az iskolás kor előtt is gyenge tájékozódás, és lassú információ feldolgozást figyelhetünk meg. BBMM Babamasszázs módszerével ezek a problémák megelőzhetőek, vagy ha már kialakultak, akkor segíthetjük általa.    

A babamasszázs az érintésművészet egyik alkalmazott formája, rendszeres végzése elősegíti az izomrendszer növekedését és a mozgáskoordináció kialakulását.

Serkenti a létfontosságú szervek működését (emésztés, keringés, légzés). Lehet, hogy ellentmondásosnak tűnik, de a serkentő funkcióval párhuzamosan segít a relaxációban és az esti elalvásban.

A leglényegesebb, hogy segít egyensúlyt teremteni, és mindig függ a hatása attól, hogy akin alkalmazzuk a fogásokat, milyen energetikai szinten, mire van szüksége.

Jó hatással van a baba testi fejlődésére, de elégedettséget, jó közérzetet biztosít a szülőnek is.

A gyermekekkel való szeretetteljes foglalkozás, mint a babamasszázs olyan bensőséges légkört teremt a családban, amelyben családtagok a hétköznapi gondoktól feloldódva, a stressztől megszabadulva tapasztalhatják meg az együvé tartozás érzését, a kötődés elmélyülését. A babamasszázs támogatja mindkét szülő önértékelésének javulását is.

A masszázshoz mozgásokat is hozzáintegrál a korafejlesztés egyik új módszere lehet. Nagy előnye, hogy a szülők is megtanulhatják.

Védjegy: Szabadalmi Hivatal 195311 Baranyi Babamasszázs

Ha egészségesek vagyunk, az életenergia szabadon áramlik bennünk, de ha elakad, az hosszabb távon betegségek kiváltó oka is lehet. Az energiablokkok felszabadítása által erősödik az immunrendszer, és aktivizálódnak az öngyógyító folyamatok.

Ha az érintésnek ezt a csodálatos, és szakavatott formáját rendszeresen alkalmazzuk, akkor a gyermek fizikai és lelki funkcióira, mozgásfejlődésére és alvászavaraira is jótékonyan hat.

A hozzám forduló szülőknek azt szoktam mondani, hogy ez a masszázs az apák számára is lehetőséget ad arra, hogy babájukat megérintve közelebb kerüljenek ahhoz a parányi csodához, amitől ez a rohanó világ egy kicsivel jobb hellyé változik.

Az érintés is csodákat tehet, de tudatosan alkalmazva páratlan lehetőség! 

Babamasszázs BBMM oktató képzés®

A képzésre bárki jelentkezhet, aki elhivatottságot érez arra, hogy segítséget nyújtson a hozzá forduló szülőknek és gyermeküknek.

A képzés során hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a BBMM® módszert alkalmazók pszichés és szociális empatikus ráhangolódással megtalálják a megfelelő kommunikációt a hozzájuk forduló szülővel, a gyermekkel, és képesek legyenek számukra egyéni igényeikhez alkalmazkodva személyre szabott támogatást nyújtani.

Képzés modul rendszerben történik

  1. Online távoktatásban - EZT Választom, és bővebb információt kérek, csak egy kattintás!

Saját tempóban haladva otthonod kényelmében, de egyéni felkészüléssel. Nagyon részletes letölthető jegyzettekkel, prezentációval és minden részletet bemutató video anyagokkal.   Bővebben itt!

  1. Csoportos frontális képzés a stúdióban EZT Választom, az időpontok érdekelnek ITT!

Az oktatási stúdiónkban csoportos személyes képzésben

Az aktuális képzési időpontok ITT!

1. Modul: BBMM babamasszázs és masszázsterápiák

2. Modul: Holisztikus babaápolás és gyermekgondozás 

3. Modul: Gyermek "száraz" Masszázs Mozgás 

4. Modul: Olajos gyermek masszázs

Ajánlott elvégzeni a Kismama masszázst és Herbál masszázs modulokat is!

 

Baranyi Ágnes: +36 70 627 2232

E-mail: agi0510@gmail.com