Magadat is fejleszted és megismerheted, és másoknak is segíthetsz!

Belépés

Új munka lehetőség, amivel segíthetsz másoknak

Azoknak, ajánlom a képzést, akik szeretnék jobbá tenni saját életüket és segíteni jobbá tenni mások életét. Segítettek eddig is az embereknek és a környezetüknek, de most már szakmaként, szakszerű segítséget szeretnének nyújtani, megfelelő elméleti és gyakorlati tudással.

A Holistic Life Coach képzés nincs életkorhoz vagy előzetes képzettséghez kötve, bárki elvégezheti. Kell hozzá azonban, hogy magas fokú önismerete és emberismerete legyen. Ehhez nyújt segítséget mindjárt az első Selfness Lélektan modul.

          

Saját képességeinkre, errősségeinkre és a bennünk rejlő különleges tartalékokra fókuszálva nő a saját önbizalmuk a képzésen résztvevőknek. Ez által másoknak is sokkal hatékonyabban tudnak majd segíteni, a problémás helyzetek megoldásában.

„Csodálatosan harmonikus a képzés légköre. Nagyon jó és közvetlen légkör alakult ki, mintha már régóta ismernénk egymást. Megmutatta, hogy harmóniában lehet élni önmagunkkal és a környezetünkkel. Felébreszti az emberek „lelkét”. Nagyon tetszett a részletes mindenre figyelő oktatás” Donka Edit operátor

Hasznos a tanfolyam az egyén fejlődésére és ezáltal tudunk majd másoknak is a hasznára lenni a jövőben. Először is mindenkinek önmagán kell dolgoznia ahhoz, hogy segítsen másokon. Jobban megértem a saját „programomat” így e szerint tudok tekinteni a kapcsolataimra és más szemmel nézni rájuk. A problémákat más szinten megoldani.

Vasvári Bernadett 

Nagyon sok tapasztalatot szereztem, elsősorban önmagamról, és a másik ember problémáján keresztül megértőbb lettem, önmagamhoz és másokhoz. Úgy érzem a gyakorlati képzéseken több mindent megtanultam, mint bármilyen iskolában. A holistic life coach képzés egy új nézetet, új lehetőséget tárt fel előttem, megnyílt egy új kapu. Elindítottam a vállalkozásom! Köszönök szépen minden!

Berta Melinda

Nagyon hasznos képzés volt. Csodálatos felismeréseket adott! Spontán és rugalmas is volt a strukturáltsága mellett, így személyre szóló is tudott lenni, ezáltal mindenkinek többet adott, szerintem mint amennyit vártunk tőle.

Mászáros Viktória

Nagyon jó képzés volt, mert elmélet és gyakorlat sokoldalúan keveredett, rugalmas és az aktuális igényekhez igazodó volt. Harmonikus jó hangulatban tanulhattunk, és ez nagyon ösztönző volt a fejlődésünkre.

Jászai Tamásné

Ági segítségével. Rájöttünk a saját problémáink megoldására. Sikeresen léptük meg az itt tanultak alapján az új céljainkhoz vezető akadályokat. Nagy rálátást kaptunk a coaching lényegéről és sok-sok eszközt hozzá.

Ladányiné Miskolczi Zsuzsanna

Jó, átfogó, sokrétű! Fejlődést eredményezett azonnal. Rengeteg tudást és tapasztalatot fedeztem fel ill. találtam Ágnes képzésén. Egyes részekről szívesen hallottam volna még részletesebben. Nagyon tetszett a képzés és örülök, hogy eljöttem.

Gyenei Gyöngyvér