Szerethető Új szakma

Belépés

Selfness Masszázs Lélektan

A Selfness egy új szemlélet mód, amely életformaként a testi, lelki, szellemi harmóniát teremti  meg, javítja közérzetünket, életmód segítő, életminőség javító nyitott irányzat. Önismeretről, önmagunk és folyamatos változtatásáról az egészséges énkép kialakításáról, személyiségünk fejlesztéséről szól.Minden, ami igazán fontos, eljön az életünkbe. Személyiségünk, karakterünk, belső igényeink törvényszerűen formálják sorsunkat.

A hívásokra válasz érkezik. Sokszor észrevehettük, hogy vágyaink, igényeink megkeresik a tárgyat maguknak. Az emberek megérzik azt, ami bennünk van és eszerint közelednek vagy távolodnak. 

Legyen akár pozitív vagy negatív egy energia, mindenféleképpen manifesztálódni, megnyilvánulni akar és nem tesz különbséget a polaritásban. A külső hatásoknak ilyenformán nincs akkora jelentősége, mint a bennünk lévő gondolatoknak és érzéseknek, mert azokra a szervezet rögtön válaszol. Akkor is hatással vannak ránk, ha nem figyelünk oda az érzéseinkre vagy a gondolatainkra, tehát amikor tudattalanul zajlanak bennünk. Először csak az energiarendszerünkben, az aurában és a csakrákban látszik a negatív hatás, később a testben is jelentkezik.

Nem külső erők uralkodnak rajtunk, a döntés a saját kezedben van. Alakítják jellemünk, és a személyiségünk, formálja jövőnket. Hozzászoktunk, hogy a kívül látható, sejthető, feltárható okokat tekintsük a betegségünk alapjának.
De ez téves, és félrevezető.
A kiindulópontunk nem lehet más, mint az én, aki a betegséget megéli. 

Minden betegségnek üzenete, jelentése van, ami más-más mondanivalóval bír. Értelmeznünk kell ezeket az üzeneteket. Hisz minden betegségnek más a jellege, tünetei, eltérő életviteli, problémára hívja fel a figyelmet. 

A gyógyulásunk, az egészségünk tehát nem egyszerűen a megfelelő gyógyszereken, az életmód átalakításán, az orvosi utasítások betartásán, vagy a természet gyógyászati tanácsokon múlik, bár azok is fontosak. A gyógyulásunk kulcsa, hogy megértsük a betegségünk üzenetét, hogy a szívünk, a lelkünk által a testünkbe írt kódokat megfejtve, meghalljuk a bennünk élő tudatosság, a lelkünk hangját.

Megoldási stratégiák, a szorongásmentesítés fogásait sajáthatja el. Ezt nem lehet kiolvasni semmilyen könyvből. Minden csak eligazítás lehet, ötletadó kiindulópont.

 „Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is.”

A valódi ok megtalálásához:

  • őszinteség kell
  • bátorság kell
  • elszántság kell
  • befelé fordulás kell
  • valós énképre, a tiszta önismeretre való törekvés kell

Selfness, nagyon fontos része az önismeret. Önismeret pedig a családod is. Ki vagy és kivé akarsz válni. Mi van meg ehhez benned, és mi nincs. A test tárolja az összes információt arról, hogy ki vagy és honnan jöttél. Amikor egy gyermek megszületik, a család örökségével jön a világra. 

Minél több a meg nem oldott probléma a családból, annál rosszabb genetikával születik meg a gyermek. Mindent hordoz. Minden szeretetet és minden gyűlöletet. Minden érzelmet, testként. Abba a testbe van bele rejtve, bele kódolva az hogy ki vagy, tehát hogyan viszonyul hozzád, és egymáshoz a családod. A családod mindenki, aki valamilyen módon belekerült. A családod nem csak apád anyád, testvéreid, hanem nagyszüleid, rokonaid, unokatestvéreid, és hogy még nehezebb legyen, a testvéreid választottai is, sőt annak családtagjai is része lesz a testednek. 
Amikor összekapcsolod magad valakivel, annak célja, a genetika kijavítása. Minél több a hiba benned, annál inkább kell okosan kiválasztani a partnert. Ehhez viszont nem elég az ész, hiszen a test leközvetít minden információt arról, hogy ki vagy.

A betegségünk mindig egy tanítás is, amelyet a spirituális szívünk ad nekünk. Abban segítelek a konzultáción, hogy meghalld és megtanuld a belső tanítód szavát, amelyet a testeden keresztül juttat el hozzád

Figyeljünk oda lelkünk testünkön keresztül küldött üzeneteire, ismerjük, és értsük meg a jelzéseket, oldjuk fel a lelkünkben dúló problémákat.

Hiszen ha a betegséget csak tünetileg kezeljük, elnyomjuk gyógyszerekkel, protézisekkel, a probléma nem fog megszűnni, újra előtör valahol.

Testünk betegségeit csak lelkünk problémáinak feloldásával együtt van értelme gyógyítani.

Minden betegség gyógyulásának kulcsa a saját tudatunkban van, az önmegismerés, elfogadás, és a szeretet (önmagunk, és mások szeretete), lelkünk békéje, könnyed egyensúlya, harmóniája vezet minket az egészséghez, Teljességhez.

Minősített továbbképzés keretében tanulható, előképzettség nélkül is!

Távoktatásban is tanulható!

Nyilvántartási száma: SZTK-A-070501/2016

Célcsoportok:

  • Egészségügyi dolgozók
  • Masszőrök
  • Thai Masszőrök
  • Természetgyógyászok

Az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011 (XI.29.) NEFMI rendelet alapján az egészségügyi szakdolgozók továbbképzési kötelezettségének teljesítéséhez szükséges továbbképzési pontok nyilvántartását az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ (ENKK) végzi.

Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény rendelkezései alapján az egészségügyi tevékenységet önállóan végző, egészségügyi szakképesítéssel rendelkező személyek egészségügyi szakmai továbbképzésben kötelesek részt venni. A továbbképzés, továbbképzési időszakokban történik. A működési nyilvántartás időtartama öt év, amely a személy kérelmére megújítható vagy meghosszabbítható.